2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #242
  admin
  Sleutelbeheerder

  Forumdraadje voor de rapidcompetitie

  #717
  Kenneth
  Deelnemer

  Eerste ronde rapid prooi voor competitieleider

  Gisteren stond mijn volgende uitdaging als competitieleider op me te wachten, namelijk het organiseren van een rapidcompetitie met digitale hulpmiddelen. Gelukkig schijnt het drukken op een knop wat soepeler te gaan dan het met de hand indelen van 40 mensen bij een zomerschaakavond, dus dit was redelijk soepel te overzien. Ook de rapidcompetitie lijkt goed aan te slaan bij nieuwe leden. Dit maal hadden we 11 spelers aanwezig die (nog?) niet aangemeld waren bij de club tegenover 8 SISSAanen. Dit keer werd er ook wat meer bier geconsumeerd dan de afgelopen interne, dus alles lijkt met de dag beter te gaan voor onze club.

  Een aantal leden wisten ook goede verrassingen op het bord te toveren. Zo wist Kris een dame van Edim af te pakken om vervolgens de winst weg te snoepen. Ook non-lid Yang wist te verassen door Wouter in de eerste ronde te aan te pakken en de competitieleider bijna van het bord te vegen. Helaas doen we alleen tijdens zomerschaken en beginnersavonden aan dagprijzen, anders had onze favoriete competitieleider toch een keer een dagprijs mee kunnen nemen.

  Verder was het weer klassiek SISSAans gezellig. Een flink deel van de deelnemers bleef nog wat hangen en snelschaken. Sjoerd en Mathijs hebben een lange partij in de achtergrond gespeeld die in remise eindigde. Edim werd nog even door 2 bestuursleden geescorteerd naar een bus. Maarten moet nog even wennen aan de combinatie van schaken en tappen. De competitieleider moet een keer leren hoe je de standen en uitslagen goed op een website plaatst.
  Voor een poging tot uitslagen en standen verwijs ik iedereen graag naar pagina van de rapid competitie.

  Rapidcompetitie

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.